Reference

Nekaj besed naših zadovoljnih kupcev:

Nabis spletni program za naročanje uporabljamo v obeh naših domovih za starejše že več let. Z njim si vodji kuhinj močno olajšata vsakodnevno delo pri izbiri najugodnejšega dobavitelja in naročanju, vodstvu pa orodje pomaga pri finančni in količinski analizi naročenih artiklov. Pohvaliti moram skrb za razvoj novih rešitev in veliko prilagodljivost posameznemu uporabniku.

Matjaž Čampa
direktor Comett domovi d.o.o.

Sem vodja kuhinje v Zavodu dom Marije in Marte v Logatcu. Naš kuhinjski team skrbi za prehrano 80 stanovalcev v domu, 80 otrok v Miklavževem vrtcu, 45 zaposlenih delavcev, ter zunanjih kosil. Povprečno gre dnevno iz naše kuhinje okrog 200 kosil, v to pa niso všteti zajtrki, malice in večerje. Ker gre veliko hrane ven iz kuhinje, je logično, da jo mora veliko tudi priti v našo shrambo, hladilnike.

Da bi privarčevali kakšen evro, smo vstopili v Nabisov sistem elektronskega naročanja. Moram priznati, da sem s sistemom izredno zadovoljna. Program mi nudi jasen in točen pregled vseh izdelkov, ki so v bazi sistema, hkrati pa mi je najbolj pomemben podatek, koliko stane vsak izbrani izdelek. Vsako dnevno lahko spremljam asortima ponujenih izdelkov, ter njihove cene. Velika dodana vrednost sistema je tudi, končni predračun naročila, saj vsakodnevno lahko beležim in spremljam, vrednost opravljenega naročila. Rada preverim tudi nove izdelke, ki so v sistemu, jih naročim, testiram in če so kvalitetni, jih nato redno uporabljam. Pomembno mi je tudi dejstvo, da lahko ob vsakem naročilu spremljam vrednost privarčevanih sredstev.

Predvsem mi je pa pri samem sistemu zelo pomemben kvalitetni delavni team, ki stoji za imenom Nabis. Znali so kvalitetno in razumljivo predstaviti sam sistem in njegovo uporabo. Še posebno bi pohvalila gospo Metko, ki mi je neprestano na voljo, če potrebujem kakšen nasvet, pomoč. Res hvala za izredno prijazen in korekten poslovni odnos.

Silva Petkovič
vodja kuhinje Zavoda dom Marije in Marte